GELUID als STADMAKER: Aanbod voor professionals
Wat doen we
Soundtrackcity onderzoekt geluid als fundamenteel bestanddeel van de leefomgeving. Interdisciplinaire teams van geluidskunstenaars, burgers en architecten luisteren naar de stad en formuleren samen nieuwe concepten en methoden voor de stedenbouw van de toekomst.
Met wie
Soundtrackcity werkt met publieke en private partijen aan nieuw beleid voor goed klinkende steden. Een gezonde geluidsomgeving is een onmisbare bouwsteen voor de stad van de toekomst waar mensen graag wonen, verblijven en recreƫren.
Wat bieden wij

Communitylabs

Binnen locale communities is vaak een schat aan kennis en ervaring aanwezig. Onze labs zorgen dat deze latente kennis zichtbaar wordt en beschikbaar wordt gemaakt.


Incubator

Soundtrackcity brengt de juiste partijen bij elkaar om te werken aan de oplossingen van morgen. Hoe klinkt de stad in de toekomst?


Balans in de stad

Steden bieden een aantrekkelijke mix van rumoer en rust. Hoe bewaken we de balans?
Een workshop met en voor gebiedsteams, beleidsmakers en marktpartijen.


Fundamenteel onderzoek

Samen met universiteiten en onderzoeksinstellingen doet Soudtrackcity onderzoek naar de functie en betekenis van omgevingsgeluid in de stad.Gebiedsanalyse

Soms wilt u snel inzicht in een specifiek gebied in de stad. Soundtrackcity brengt de kansen en bedreigingen in kaart via een onconventionele en effectieve quickscan die uitgaat van de akoestische eigenschappen van het gebied.Kunstenaars
als ear-openers

Kunstenaars, musici, maken niet alleen prachtige muziek maar ze zijn ook instaat u beter te laten luisteren naar de stad. De workshops en luisterwandelingen van Soundtrackcity worden geleid door professionele geluidskunstenaars.Heeft u interesse in ons aanbod?