Open dag: 10 jaar Soundtrackcity

Open dag en vier 10 jaar Soundtrackcity
Kom naar de open dag en vier 10 jaar Soundtrackcity

21 September 2009 ging de eerste geluidswandeling van Soundtrackcity in première. Zaterdag is dat precies 10 jaar geleden.  Je bent van harte uitgenodigd om dit te komen vieren en met ons het glas te heffen in de Soundtrackcity studio, Veemkade 584, Amsterdam. De studio is open tussen 12.00 en 18.00. Wel even laten weten dat je komt!

10 jaar Soundtrackcity

We begonnen ooit met Soundtrackcity Amsterdam, een serie van 8 wandelingen die samen een veelvormige weergave boden van de verborgen aspekten van een stad. In de afgelopen jaren zijn er nog 20 wandelingen bijgekomen, niet alleen in Amsterdam, maar ook in Rotterdam, Istanbul, Vlieland en elders. Er is veel om uit te kiezen, en de wandelingen zijn erg verschillend. Om je te helpen bij je keuze presenteren we zaterdag een nieuwe website die ook op mobiele apparaten fijn werkt.

10 jaar luisteren

Inmiddels zijn geluidswandelingen niet meer onze core-business. We leggen we ons toe op het luisteren zelf en zoeken ongebruikelijke samenwerkingen op binnen en buiten de kunsten.

Soundtrackcity heeft zich in tien jaar ontwikkeld van curatorencollectief tot artistiek onderzoeksbureau dat zich richt op de sociale, politieke en cultureel-maatschappelijke functie en betekenis van geluid in steden.

Zaterdag is het startschot van het feestprogramma 2019/2020: een jaar vol bijzondere excursies, workshops en gesprekken over het belang van geluid in de stad.

Kom naar de open dag voor een gedachtenwisseling over de toekomst van Soundtrackcity en werp als eerste een blik op onze nieuwe website.

  • Open Dag
  • Zaterdag 21 September, 12.00 uur tot 18.00 uur
  • Soundtrackcity, Veemkade 584, 1019 BL Amsterdam
  • Nederlands, English, Dutch
  • Yes


GRATIS, GRAAG RESERVEREN

Meer nieuws

TRACKS première CC Amstel, Amsterdam

TRACKS première CC Amstel, Amsterdam We presenteren 15 juni met enige trots TRACKS, onze …

Sound UP – SOUNDING URBAN PLACES

Sound UP - SOUNDING URBAN PLACES (English below) Vanaf januari 2024 werkt Soundtrackcity mee ...

8 jaar Urban Sound Lab in Zuid

8 jaar Urban Sound Lab in Zuid In 2022 verscheen Deuren naar een gedeelde ...